Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - maandag open vanaf: 8:00 uur

Toyota hybride aankoop

Een onafhankelijk rapport van uw mogelijke nieuwe Toyota hybride

Voorkom onverwachte kosten en geef uw toekomstige Toyota occasion een eerlijk en onafhankelijk technisch advies bij Toyota dealer Van Ekris.
Heeft u een Toyota gevonden bij een garage of dealer in het land? Wilt u meer zekerheid of heeft u twijfel? Auto's zitten vol met verfijnde techniek en vaak is aan de buitenkant niet zichtbaar of u er verstandig aan doet tot aankoop over te gaan. Ook bij een auto met geldige APK kunnen onderdelen aan vervanging toe zijn door slijtage! Laat de Toyota aankoopkeuring uitvoeren voor maar € 59,- en komt u daarna terug voor onderhoud krijgt u € 30,- retour. 

 

Aankoopkeuring van uw Toyota hybride bij Van Ekris

Wij bieden u een onafhankelijk technisch inzicht in de staat van de auto en controleren de kilometerhistorie zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. De auto wordt op maar liefst 20 punten gecontroleerd. Toyota Van Ekris kan u een objectief goed advies geven. 

Doen!  U maakt een afspraak voor de Toyota hybride aankoopkeuring in Maarssen of Mijdrecht en wij zorgen voor een volledig ingevuld aankoopkeurings formulier. De kosten zijn laag en éénmalig € 59,- waarvan u € 30,- terug krijgt wanneer u bij ons de onderhoudsbeurt(en) laat uitvoeren.