Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00-18:00)

Levenslange hybride accu garantie

Toyota Van Ekris, dé hybride specialist durft het aan!

Levenslange garantie op hybride batterij (accu). Alleen bij Toyota Van Ekris in Maarssen en Mijdrecht.

Wij krijgen vaak de vraag van de consument: ''hoe lang gaat de batterij van een hybride mee?'' Dit is volgens Toyota een autoleven lang. Het aantal batterijen dat bij Toyota is vervangen, sinds de introductie van hybride zeventien jaar geleden, is op één hand te tellen. Dit heeft nog geen één automerk kunnen evenarden. Wij van Toyota Van Ekris willen u daarom gerust stellen en bieden een nieuwe exclusieve service aan: garantie op de hybride batterij (accu) tot een kilometerstand van maar liefst 400.000 kilometer. Met dit Hybride batterij (accu) garantie pakket hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat het u kan gebeuren.
Levenslange garantie Toyota Hybride battery Van Ekris

Bent u in onderhoud bij ons of koopt u een gebruikte of nieuwe Toyota Hybride bij Toyota Van Ekris in Maarssen of Mijdrecht dan kunt u voor slechts € 150,- deze Hybride batterij (accu) garantie ontvangen. De voorwaarden die hieraan verbonden hebben wij hieronder op een rij gezet:

Voorwaarden
• De garantie geldt bij aankoop van een door Toyota Van Ekris geleverde nieuwe Toyota hybride of een Bovag occasion Toyota hybride . (met uitzondering van de Toyota Prius Plug-In Hybrid).
• De garantie loopt tot een maximaal kilometerstand van 400.000.
• Deze garantie is niet geldig voor leaseauto's en Toyota’s die gebruikt worden voor les- of examenrijden, verhuur of vervoer van personen (taxi’s) of goederen tegen betaling.
• De Toyota moet gedurende de looptijd van deze garantie door Toyota Van Ekris worden onderhouden conform de richtlijnen en voorschriften van de fabrikant.
• In geval van een defecte batterij moet de Toyota zo snel mogelijk bij Toyota Van Ekris ter reparatie worden aangeboden om vervolgschade te voorkomen die niet door deze garantie wordt gedekt. Hetzelfde geldt voor het in het buitenland opgelopen defecten.
• De garantie is niet overdraagbaar op andere modellen of personen.
• Is de hybride al in uw bezit en bent u in onderhoud bij ons dan is het pas mogelijk om deze hybride accu garantie te nemen. 

Uitsluitingen
Defecten en / of beschadigingen die een gevolg zijn van:
• brand, diefstal, blikseminslag of een ongeval.
• oneigenlijk gebruik van de Toyota. (bijvoorbeeld, terreinrijden, meedoen aan races etc)
• onoordeelkundig gebruik van de Toyota. (bijvoorbeeld het trekken van andere voertuigen of wagens, dan wel gebreken die u opzettelijk heeft veroorzaakt of het gevolg zijn van roekeloosheid rijgedrag)
• reparaties die niet of niet tijdig door Toyota Van Ekris zijn uitgevoerd. (afwijken van de fabriek voorschriften)
• gebruik van niet-originele Toyota-onderdelen.
• niet-goedgekeurde veranderingen of aanpassingen, inclusief de montage van niet-originele Toyota-accessoires.
• onvoldoende onderhoud of verzuim van het uitvoeren van het voorgeschreven onderhoud door Toyota Van Ekris.

Van Ekris heeft een unieke hybride accu garantie

Deze service is alleen bij Toyota Van Ekris verkrijgbaar en uniek in Nederland. Toyota Van Ekris is al jaren een Toyota Hybrides specialist met een eigen Hybrid Centrum. O.a. een eigen Toyota Hybride occasion site www.toyotahybrideoccasions.nl . Wij kopen wekelijks Toyota Hybride occasions in. Al onze Toyota Hybride occasions worden uitgebreid getest. De batterij (accu) en het hybride systeem worden doorgemeten en in de praktijk getest door onze speciale opgeleiden Hybride monteurs.

De meeste Toyota hybride occasions bij Van Ekris

Alle Toyota hybride occasions op www.toyotahybrideoccasions.nl 
Voor Prius occasions gaat u naar www.priusoccasions.nl
Voor Auris hybride occasions gaat u naar www.aurisoccasions.nl
Voor Yaris hybride occasions gaat u naar www.yarisoccasions.nl

Heeft u nog vragen over onze Toyota Hybride batterij (accu) garantie? U kunt altijd bellen met 0346-557000 filiaal Maarssen of 0297-230350 filiaal Mijdrecht of langskomen in één van onze showrooms. Graag tot ziens.

Van Ekris uw Toyota hybride specialist van Nederland

Van Ekris uw Toyota hybride specialist van Nederland

 

 Ook gezocht op: Toyota Hybride accu garantie, looptijd Toyota hybride garantie, Hybride garantie, voorwaarde Hybride garantie, Toyota Prius Hybride Accu Garantie, Hybride garantie afsluiten, Van Ekris Toyota dealer Hybride Garantie